Spor

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı. Ermenistan ve özel maçta Japonya ile karşılaşacak A Milli Takımı‘nın aday kadrosu açıklandı. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Japonya..

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı. Ermenistan ve özel maçta Japonya ile karşılaşacak A Milli Takımı‘nın aday kadrosu açıklandı.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Japonya ve Ermenistan ile özel maçta karşılaşacak. Teknik direktör Stefan Kuntz’un görev vermesi durumunda Bertuğ Yıldırım, Yusuf Sarı ve Kazımcan Karataş, A milli formayı ilk kez giyme şansı bulacaklar.

A Milli Futbol Takım’a davet edilen sporcular, 3 Eylül Pazar günü saat 18.00’den itibaren Türkiye Futbol Federasyon’un Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanmaya başlayacak.

A MİLLİ FUTBOL TAKIM KADROSU

KALECİLER: Altay Bayındır, Mert Günok, ve Uğurcan Çakır

DEFANS: Abdülkerim Bardakcı, Zeki Çelik, Onur Bulut, Cenk Özkacar, Merih Demiral. Çağlar Söyüncü, Kazımcan Karataş, Ozan Kabak,  Mert Müldür

ORTA SAHA/FORVET: Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Sarı, Cengiz Ünder, İsmail Yüksek, Salih Özcan. Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Salih Uçan, Barış Alper Yılmaz. Umut Nayir, Bertuğ Yıldırım ve Kerem Aktürkoğlu

Paylaş

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL